Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

26. 05. 2019. 10:36 >> 10:36

NAREDNE SEDMICE

Delegacije Madura i Gvaida "oči u oči" u Oslu

Delegacije venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura i njegovog rivala Huana Gvaida imaće prvi direktan susret naredne sedmice u Oslu, u okviru norveškog posredovanja u krizi.

Kako je sinoć najavio Gvaido, njegovi predstavnici će se "sastati sa norveškom vladom i sa predstavnicima režima" predsjednika Madura.

Prošle sedmice u Oslu su dvije delegacije imale samo odvojene sastanke sa norveškim zvaničnicima.

Huan Gvaido, kog su SAD i oko 50 drugih država priznale za privremenog predsjednika zemlje, pokušao je nedavno da zbaci s vlasti Madura, pozivajući vojsku na pobunu.

Iako Madurovu vladu mnogi okrivljuju za tešku ekonomsku situaciju i humanitarnu krizu u Venecueli, on i dalje ima podršku bezbjednosnih struktura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније