Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

29. 05. 2019. 23:11   >>  23:13 1

PLATIĆE KAZNU

Netanjahuova supruga se nagodila sa tužilaštvom

Supruga premijera Izraela Benjamina Netanjahua, Sara, potpisala je sporazum s državnim tužiocima u slučaju zloupotrebe državnih fondova na osnovu čega će platiti kaznu od 15.000 dolara, ali neće priznati da je počinila prevaru.

 

Sara Netanjahu je optužena prošle godine da je na jela poručena iz ekskluzivnih restorana potrošila oko 100.000 dolara iako je u rezidenciji bio stalno zaposlen kuvar, što je ona krila.

U sklopu sporazuma ona će priznati da je namjerno iskoristila tuđe greške, ali ne i prevaru i suđenja neće biti, prenose izraelski mediji.

Sporazum je postignut nakon pregovora koji su trajali pola godine. Tužioci su prvobitno namjeravali da optuže premijerovu suprugu za prevaru.

Ezra Saidof koji je ranije radio u rezidenciji premijera i koji je takođe optužen u ovom slučaju će postići sličan sporazum s tužilaštvom i platiti kaznu od 2.700 dolara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније