Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

06. 06. 2019. 23:19 >> 23:19

TRAMP OCIJENIO

Pregovori sa Meksikom napreduju, ali nedovoljno

Predsjednik SAD Donald Tramp ocijenio je da je postignut "nedovoljan napredak" na sastanku američkih i meksičkih zvaničnika u Bijeloj kući vezano za zaustavljanje talasa migranata koji iz Centralne Amerike pokušavaju da stignu u SAD.

"Pregovori o imigraciji u Bijeloj kući s predstavnicima Meksika su za danas završeni", tvitovao je kasno sinoć američki predsjednik.

On je naveo da napretka ima, ali da je "očigledno nedovoljan".

Razgovori američkih i meksičkih zvaničnika nastaviće se danas.

Tramp je donio odluku o uvođenu carina od pet odsto na svu meksičku robu kao vid pritiska na Meksiko da učini više u suzbijanju talasa migranata.

Carine će stupiti na snagu 10. juna, a Tramp je rekao da će carine postepeno rasti "dok se problem ilegalne imigracije ne riješi".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније