Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 06. 2019. 22:23   >>  22:21 2

"PORAŽAVAJUĆ PRIZOR"

Oštećeno stotinak grobova na jugu Francuske

Na groblju u Tuluzu, na jugu Francuske, stotinak grobova je namjerno oštećeno prošle noći, saopštila je danas gradska vlast.

"Poražavajući je prizor. Nismo nikada vidjeli toliko oštećenih grobova, krstova, nadgrobnih spomenika i slomljenih vaza bačenih po alejama", izjavio je Frans presu gradonačelnik Žan-Lik Mudank.

Grobovi su oštećeni na različitim mjestima groblja, koje je na 33 hekatara, rekao je gradonačelnik i dodao da nije oštećen nijedan od nekoliko grobova Izraelaca i muslimana.

Čuvar groblja je jutros otkrio štetu, a groblje je zatvoreno dok se ne završi uviđaj.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније