Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 06. 2019. 18:34 >> 18:34

VAŠINGTON

Više povrijeđenih u stampedu na "Paradi ponosa"

Gradske vlasti Vašingtona saopštile su da je tokom "Parade ponosa" panika izazvana tvrdnjom da je neko ispalio metak, navela ljude da se masovno razbježe, pri čemu ih je nekoliko povrijeđeno, a sedmoro je u bolnici.

"Mnoštvo ljudi se razbježalo pošto su neki rekli da je tu čovjek s pištoljem i da je neko ispalio metak", navela je policija. Jedan čovjek je privreden zbog posjedovanja oružja, dodala je policija navodeći da tokom skupa nije bilo pucnjave.

Gradske vlasti su potvrdile da nije bilo pucnjave, već da su policija i vatrogasci došli da zbrinu povrijeđene u jbekstvu.Na "Paradi ponosa"  u Vašingtonu okupile su se hiljade ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније