Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 06. 2019. 19:04 >> 19:06

SVI IZ ISTE PORODICE

Filipini: Kamion sletio s puta, 13 mrtvih

Kamion s 53 ljudi sletio je s planinskog puta na Filipinima i strmoglavio se u klanac, pri čemu je poginulo 13 putnika, saopštila je danas policija.

To su uglavnom bili članovi jedne porodice, koji su se vraćali s tradicionalne vjeridbe na jugu ostrva Luzon.

"Iznajmljeni kamion za transport pijeska prevrnuo se niz liticu, a neki putnici su poispadali, dok su drugi zdrobljeni", rekla je policija.

Saobraćajne nesreće su česte na Filipinima, gdje se putnici prevoze uglavnom lošim autobusima ili kamionima, a mnogi vozači su slabo obučeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније