Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 06. 2019. 23:23 >> 23:26
1

PRIVEDEN SKRIVENI PUTNIK

Izraelska vojska se ukrcala na turski brod u plamenu

Izraelske pomorske snage ukrcale su se danas na turski teretni brod, na molbu kapetana tog plovila, jer se zapalio u Sredozemnom moru, kraj Haife na sjeveru Izraela. Prilikom pretrage broda pronađen je skriveni putnik, za kog se sumnja da je izazvao požar i koji je priveden.

Vojska je saopštila da je rano danas upozorena na požar koji je zahvatio trup broda, prenio je AP.

Na molbu kapetana izraelske snage su pretražile brod. Nekoliko sati kasnije je saopšteno da su uhvatile skrivenog putnika i da je odveden u policiju na ispitivanje.

Izraelski mediji su objavili da je brod plovio iz Turske u izraelsku luku i da je slijepi puntik pokušao da ga zapali, pričinivši štetu. Brod je plovio pod zastavom Paname.

Vojska nije objelodanila detalje, rekavši samo da je je incident okončan.

Izraelski mediji takodje javljaju da se vjeruje kako se radi o krivičnom djelu, a ne aktu povezanom sa terorizmom i da se turski konzul navodno sastao sa osobom koja je pritvorena.

Izvještaja o povredama nije bilo. Izraelska vojska je večeras objavila snimak operacije pomorskih snaga.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније