Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

24. 06. 2019. 08:59   >>  08:58

NOBI USPON

Bitkoin premašio deset hiljada dolara

Popularna kriptovaluta, bitkoin, je u novom usponu, a digitalni novac je poslije dužeg perioda premašio vrijednost od 10 hiljada američkih dolara.

Trenutna vrijednost bitkoina je oko 10,6 hiljada dolara.

To je prvi put u više od 12 mjeseci da bitkoin vrijedi preko deset hiljada dolara, nakon što je cijena valute značajno pala početkom prošle godine, prenosi Biznis.ba.

Zanimljivo je da su svi bitkoin entuzijasti očekivali da će njegova cijena ponovo skočiti, nakon 2017. godine, kada je ta kriptovaluta imala najveću vrijednost, blizu 20 hiljada dolara.

Bitkoin je, tokom prošle godine, u nekoliko navrata vrijedio manje od četiri hiljade dolara.

Trenutno se ne mogu dati precizne prognoze kakav rezultat će bitkoin imati u predstojećem periodu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније