Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 06. 2019. 23:43 >> 23:42

PREVENCIJA

Njemačka zbog vrućina ograničava brzinu na autoputevima

Talas toplote i visokih temperatura koji je ove nedjelje pogodio zapadnu i centralnu Evropu naveo je vlasti njemačkog regiona Saksonija-Anhalt da vozačima iz predostrožnosti nalože smanjenje brzine na autoputevima.

Vlasti su upozorile da bi temperatura mogla da bude do 40 stepeni Celzijusa u nekim djelovima Evrope narednih dana.

Ministarstvo saobraćaja u regionu Saksonija-Anhalt uvelo je ograničenje od 100 do 120 kilometara na čas na nekim kratkim dionicama autoputeva gdje brzina nije obično ograničena.

Njemačka željeznica je u utorak uveče pozvala hitnu službu na stanici kod aerodroma u Diseldorfu pošto u dva voza nije radio klima uređaj, ali niko iz voza nije evakuisan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније