Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, objavila B.B. ]

27. 06. 2019. 11:12   >>  11:24 4

ODBILA ČAŠU VODE

Merkelova se ponovo tresla

Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovno se vidno tresla na javnom mjestu. Ovoga puta bila je u Berlinu na predstavljanju nove ministarke pravosuđa Kristine Lambret.

Merkel je čvrsto držala ruke i pridržavala se dok je njemački predsjednik Frank-Valter Štajmajer predstavljao novu članicu vlade. Kancelarki su donijeli čašu vode, ali nije je htjela popiti.

Podsjetimo, Merkel se prije devet dana takođe vidno tresla na dočeku novog ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog. Dok ga je čekala, njene noge i tijelo počeli su da se tresu, a činilo se da joj je malo bolje kada je s njime prolazila poked počasne garde njemačke vojske.

Izgledala je kao da jedva stoji dok su slušali himne Njemačke i Ukrajine.

Kasnije je na konferenciji za novinare poručila da je dehidrirala i da je u međuvremenu popila tri čaše vode. Zbog toga su joj i danas donijeli čašu vode koju ipak nije popila.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније