Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2019. 20:41 >> 20:42

POLICIJA REAGOVALA

Švajcarska: Suzavcem na demonstrante iz Kameruna

Švajcarska policija je saopštila da je upotrebila suzavac kako bi rastjerala kamerunske opozicionare koji su pokušali da se probiju do hotela u Ženevi gdje je odsjeo dugogodišnji predsjednik te zemlje Pol Bija.

Ženevska policija je navela da je oko 250 ljudi demonstriralo danas u blizini hotela Interkontinental, kod evropskog sjedišta Ujedinjenih nacija.

Policija je saopštila da su njeni pripadnici bacili suzavac pošto je grupa demonstranata pokušala da probije policijski kordon i stigne do hotela.

U incidentu niko nije povrijeđen ni uhapšen, navela je policija.

Demonstracije protiv Bije, koji je na vlasti od 1982. godine, predvodili su Kamerunci koji žive u Evropi.

U Ženevi je danas održan još jedan, manji skup pristalica kamerunske vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније