Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: I. P. ]

30. 06. 2019. 10:19 >> 10:18

BEBA U TEŠKOM STANJU

London: Trudnica na smrt izbodena nožem

Žena koja je bila u osmom mjesecu trudnoće izbodena je nožem na smrt u Londonu, a njena beba je u teškom stanju, saopštila je britanska policija.

U saopštenju se navodi da su policajci na jugu Londona pronašli teško povrijeđenu trudnicu, a njena beba je prebačena u bolnicu.

Uhapšen je tridesetsedmogodišnji muškarac zbog sumnje da je izvršio ubistvo.

Bivša britanska premijerka Tereza Mej suočavala se sa kritikama da je smanjenjem budžeta za policiju i socijalne službe doprinijela rastu broja zločina izvršenih hladnim oružjem.

Prema zvaničnim podacima, 285 ubistava nožem izvršeno je u Engleskoj i Velsu tokom prošle godine što je najviše od početka bilježenja podataka prije više od 700 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније