Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 07. 2019. 19:10 >> 19:09

ZBOG MOGUĆE FUNKCIJE U EK

Njemačka ministarka odbrane podnosi ostavku

Njemačka ministarka odbrane Ursula fon der Lajen izjavila je danas da podnosi ostavku na ministarsko mjesto pošto je kandidat za predsjednicu Evropske komisije.

Prema njenim riječima, sjutra je u Evropskom parlamentu glasanje o njenoj kandidaturi. Navela je da će bez obzira na ishod, u srijedu podnijeti ostavku na mjesto ministra odbrane da bi svim "snagama služila Evropi".

Lideri Evropske unije (EU) predložili su na nedavnom samitu njemačku političarku (60) da zamijeni Žan-Kloda Junkera na mjestu predsjednika Evropske komisije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније