Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 02. 2013. 18:01 >> 18:30

MASAKR

Desetine mrtvih u napadu u Pakistanu

U bombaškom napadu na šiitsku zajednicu poginulo je najmanje 64 osoba, a 170 je povrijeđeno danas na jugozapadu zemlje.

Eksplozivna naprava, koja je aktivirana sa udaljenosti, eksplodirala je u gradu Hazara, gdje su šiiti većinska zajednica, nedaleko od Kuete, glavnog grada pokrajine Balučistan, dodao je isti izvor.

"Najmanje 47 osoba je poginulo, dok je najmanje 200 povrijeđeno, ali ovaj bilans može biti i veći. Bila je to bomba na daljinsko upravljanje", izjavio je agenciji AFP Vazir Han Nasir, visoki lokalni zvaničnik policije, koji je naglasio da je meta ovog napada bila šiitska zajednica.

Policija je u prethodnom bilansu navela da je poginulo osam, a zatim deset osoba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније