Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

19. 07. 2019. 07:59   >>  07:59 1

KOD UNIVERZITETA

Najmanje četvoro mrtvih u eksploziji u Avganistanu

Najmanje četiri osobe su poginule a više ih je ranjeno jutros u eksploziji bombe blizu ulaza na unverzitet u Kabulu, javili su zvaničnici.

"Četiri osobe su ubijene, a 16 je ranjeno u eksploziji danas u Kabulu", napisao je na Tviteru portparol Ministarstva zdravlja Vahidulah Majar.

On je dodao da su svi povrije]eni prebačeni u bolnicu.

Zvaničnik Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdio je broj poginulih, ali je rekao da ima četvoro ranjenih.

On je rekao da je eksploziju izazvala magnetna bomba koju često koriste kriminalci i pobunjenici u glavnom gradu Avganistana i ona se skriva ispod vozila osobe koja je meta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније