Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 02. 2013. 18:50 >> 19:27

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVIJET

Novi detalji: Pistorijus spašavao djevojku nakon što je pucao u nju

Oskar Pistorijus pod posebnim nadzorom u zatvoru zbog psihičkog stanja u kome se nalazi poslije optužbi da je ubio svoju devojku. Pistorijus bliskom prijatelju izjavio da se osjeća "kao da je propao u pakao". Prema posljednjim informacijama, poznati atletičar pokušavao da spase djevojku dajući joj vještačko disanje.

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus očajnički je pokušavao da spasi svoju djevojku Rivu Stenkamp (30), nakon što je sa više hitaca iz pištolja pucao u nju. 

Oskar je, saopšteno je danas, pokušvao da je održi u životu dajući joj vještačko disanje. Djevojka je još disala kada su stigle ekipe hitne pomoći, ali ljekari nijesu mogli da je spasu. 

Ranije danas saopšteno je da je Oskar pod posebnim nadzorom u zatvoru jer se policija plaši da bi mogao sebi da oduzme život. Kako javljaju agencijue, Pistorijus se slomio nakon što su ga osumnjičili za ubistvo svoje djevojke. 

Pritvoren do početka suđenja, Pistorijus je bliskom prijatelju izjavio da se osjeća "kao da je propao u pakao". 

Oskar je "utrnuo od tuge i žalosti" nakon što je u svojoj kući greškom ubio svoju djevojku, rekao je danas njegov ujak Arnold Pistorijus. 

Porodica jednog od najuspješnijih paraolimpijaca "snažno odbacuje" optužbe da je on namjerno ubio svoju djevojku, rekao je Arnold Pistorijus u prvom obraćanju javnosti nekog od članova porodice od kada se dogodilo ubistvo. 

Strani mediji dojučerašnjeg heroja već su preimenovali iz "Blade Runner" u "Blade Gunner". 

Iako svi detalji još uvijek nijesu poznati, Pistorijus tvrdi kako je iz vatrenog oružja ustrijelio svoju 30-godišnju devojku Rivu Stinkamp misleći da je riječ o provalniku. Poznata južnoafrička manekenka htjela je da ga iznenadi za Dan zaljubljenih i probudila ga je rano ujutro.

Protiv njega je lokalno tužilaštvo podiglo optužnicu za ubistvo s predumišljajem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније