Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

25. 07. 2019. 09:33 >> 09:32
3

KASPIJSKO MORE

Srušio se "MiG 29", pilota nema

Avion MiG 29 pao je u Kaspijsko more, a pilot je nestao, saopštilo je azerbejdžansko ministarstvo odbrane.

U toku je istraga i potraga za pilotom "miga" u Kaspijskom moru. Formirana je i komisija za istragu ovog slučaja.

Prema do sada dostupnim informcaijama, pilot se odjednom više nije čuo preko sistema za komunikaciju, tokom trenažnog leta oko deset časova uveče, po lokalnom vremenu.

24. jula, oko 22 sata, avion "MiG-29" arezbejdžanskih vazdušnih snaga, koji je bio na trenažnom letu, odjednom je nestao s radara. Prema preliminarnim rezultatima istrage, avion se srušio i pao u more", saopšteno je iz vojske Azerbejdžana.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније