Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, objavila B.B. ]

28. 07. 2019. 17:15 >> 17:18

OPOZICIONI VOĐA

Navaljni u bolnici zbog alergijskog napada

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni hospitalizovan je zbog jakog alergijskog napada koji je imao u pritvoru, rekao je danas njegov portparol.

Portparol je rekao da je Navaljni, koji je u srijedu osuđen na 30 dana zatvora zbog pozivanja na neodobren subotnji skup u centru Moskve, jutros iz zatvora odveden u bolnicu.

Navaljni ranije nije bio alergičan, a u bolnicu je smješten sa jakim otokom lica i crvenim ospama po koži, dodao je portparol.

Navaljni je podsticao demonstracije koje se održavaju zbog odbijanja kandidatura nekih opozicionih političara za lokalne izbore 8. septembra.

Grupa koja nadgleda hapšenja na protestima saopštila je da je oko 1.400 demonstranata privedeno kada je policija juče nasilno ugušila proteste u Moskvi. To je najviše uhapšenih osoba na protestu u Rusiji ove decenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније