Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Objavio: O.Z. ]

05. 08. 2019. 18:58 >> 18:58

NIJE PREVARIO ČUVARE

Maskirao se u kćerku da pobjegne iz zatvora

Jedan od najmoćnijih brazilskih švercera droge, Klauvinjo da Silva maskirao se u svoju kćerku pokušavajući da pobjegne iz zatvora u Rio de Žaneiru, gdje služi kaznu zatvora od 73 godine. Silva je namjeravao da kćerku ostavi iza rešetaka. Prevaru otkrio sumnjičavi policajac.

Klauvinjo da Silva je savršeno isplanirao. U posjetu u zatvor mu je stigla kćerka, a on se na lice navukao silikonsku masku, stavi periku i tamne naočare i vjerujući da se dovoljno maskirao krenuo ka izlazu iz zatvora, prenosi Radio-televizija Srbije (RTS).

Silva je pokušao da izađe tako što se priključio grupi posjetilaca, ali je jedan od policajaca bio sumnjičav i zatražio od njega da skine naočare, a zatim i periku.

Diler droge, koji je već osuđen na 73 godine robije, prebačen je u drugi zatvor, gdje bi mu se mogla priključiti i kćerka, kojoj prijeti dvogodišnja kazna zatvora.

Masku, grudnjak, periku i žensku odjeću Silvi je u zatvor donijela trudnica, koja je takođe, za sada u pritvoru.

Silva je prije šest godina pokušao da pobjegne puzeći kroz kanalizaciju, ali su ga čuvari uhvatili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније