Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: F.R. [ Beta ]

14. 08. 2019. 23:09   >>  23:08

BEZ ZATVORSKE KAZNE

Američki reper proglašen krivim za napad u Švedskoj

Američki reper ASAP Roki, čije je hapšenje u Švedskoj bilo povod za neubičajeni spor te zemlje i američkog predsjednika Donalda Trampa, proglašen je krivim za napad pred sudom u Stokholmu, ali mu nije određena zatvorska kazna, prenio je danas Glas Amerike.

ASAP Roki, čije je pravo Rakim Majers, uhapšen je sa tri člana svog tima poslije tuče u Stokholmu 30. juna. Optuženi su da su više puta udarili žrtvu, a da ju je reper gađao i staklenom bocom.

Majers, koji je tvrdio da je riječ o samoodbrani, proveo je gotovo pet nedjelja u pritvoru, iz kojeg je pušten ranije ovog mjeseca, prije izricanja presude.

Predsjednik SAD Donald Tramp pokušao je da interveniše i od Švedske je tražio da oslobodi američkog rep muzičara, na šta su švedski zvaničnici odgovorili da je pravosuđe te zemlje nezavisno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније