Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B. [ Beta ]

18. 08. 2019. 10:24   >>  10:27

KABUL

U eksploziji na svadbi poginule 63 osobe

Najmanje 63 osobe su ubijene a 182 je ranjeno u napadu bombaša samoubice na svadbi u Kabulu, saopštilo je danas ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana.

Talibani su negirali da su odgovorni za sinoćnju eksploziju u šiitskom predgrađu na zapadu Kabula, prenosi Rojters.

Napad se dogodio u trenutku dok talibani i Sjedinjene Države pregovaraju o sporazumu koji bi predvideo povlačenje američkih snaga iz Avganistana u zamjenu za to da se talibani obavežu na mirovne pregovore sa vladom u Kabulu.

Na društvenim mrežama pojavile su se slike na kojima se vide tijela nastradalih, među prevrnutim stolovima i stolicama u svečanoj sali.

Na svadbi je bilo više stotina gostiju, a među poginulima su žene i djeca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније