Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ n1; Objavila: M.M ]

20. 08. 2019. 15:15   >>  15:12

PREDSJEDNIK SAD

Tramp deseti put postao djed

Porodica Tramp od ponedjeljka veče je bogatija za novog člana. Aktuelni američki predsjednik postao je djed deseti put, objavio je njegov sin Erik.

Erik i Lara Tramp u ponedeljak kasno uveče postali su roditelji djevojčice Karoline Doroti Tramp. Njima je to drugo dijete, a već imaju jednogodišnjeg sina Erika Luka Trampa.

"Lara Tramp i ja smo presrećni što možemo da pozdravimo Karolinu Doroti Tramp na ovom svijetu. Već te volimo!", napisao je predsjednikov sin Erik.

Djevojčica je deseto unuče 73-godišnjeg Donalda Trampa, oca petoro djece koju ima s tri različite žene.

Prvo dvoje djece iz Trampovog prvog braka, Donald mlađi i Ivanka, već imaju petoro, odnosno troje dece, a Erik i Lara imaju jednog sina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније