Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: M.M ]

27. 08. 2019. 09:24 >> 09:25
2

REAGOVALA BIJELA KUĆA

Tramp: Melanija dobro zna Kima

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da je izuzetno dobro upoznao sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una i sugerisao da je i njegova žena to isto učinila.

"Prva dama je upoznala Kim Džong Una i mislim da je saglasna sa mnom da je on čovjek sa državom koja ima ogroman potencijal", rekao je Tramp na konferenciji na kraju semita G7 u Bijaricu, dok ga je supruga Melanija posmatrala iz publike, prenio je Rojters.

U saopštenju Bijele kuće navodi se i da Melanija nije imala tajni sastanak sa Kimom.

Portparolka Bijele Kuće Stefani Grišam malo kasnije objasnila je da Melanija nikada nije srela Kima, već da se Tramp povjerava svojoj supruzi o brojnim stvarima, uključujući i o Kimu.

"Iako prva dama nije upoznala Kima, predsjednik osjeća kao da ga je upoznala", navela je Grišam u saopštenju i dodala i da se nije tajno sastala sa sjevernokorejskim liderom.

Kako se navodi, Melanija nije pratila supruga ni na jednom od tri sastanka sa Kimom - ni u junu prošle godine u Singapuru, ni u Hanoju u februaru, niti na trećem sastanku u junu u demilitarizovanoj zoni između dvije Koreje.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније