Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

08. 09. 2019. 09:58 >> 10:03
1

PROTESTI U LONDONU

Policija intervenisala, uhapšeno 13 osoba

U Londonu je došlo do nereda i incidenata na protestima između pristalica izlaska iz EU i pristalica odlaganja Bregzita koji su se održavali u isto vrijeme. Policija je morala da reaguje kada su na protivnike Bregzita nasrnule pristalice izlaska iz EU i navijači sa kontramitinga.

Policija je objavila da je 13 osoba uhapšeno zbog nasilničkog ponašanja.

Pristalice Bregzita vrijeđale su, a potom i nasrnule na policiju u namjeri da spriječe skup protivnika izlaska Britanije iz EU, prenosi Gardijan.

Policajci na konjima morali su da intervenišu kako bi razdvojili dvije grupe demonstranata.

Na protivnike Bregzita koji su tražili smjenu premijera Borisa Džonsona nasrnuli su i pripadnici navijačkih organizacija i desničari, prenose britanski mediji.

Neki od njih viđeni su kako bacaju jaja na ljude koji ih snimaju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније