Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

12. 09. 2019. 23:47   >>  23:47

ŠPANSKA PARTIJA

Traže izgradnju zida oko dvije enklave u Maroku

Španska krajnje desna partija Voks predložila je danas izgradnju zida oko dvije španske enklave na sjeveru Afrike kako bi spriječili ilegalan ulazak migranata.

Generalni sekretar partije Havijer Ortega Smit rekao je da su zidovi potrebni kako bi se zaustavila "lavina" migranata koji ruše pograničnu ogradu i ilegalno ulaze u dva španska grada na obali Maroka, Melilju i Ceutu.

Ta stranka ne misli da Španija treba da traži ili očekuje od Maroka da plati zidove, za razliku od zida na južnoj američkoj granici za koji predsjednik SAD-a Donald Tramp insistira da Meksiko treba da finansira.

Špansko ministarstvo unutrašnjih poslova kaže da je 3.624 migranata kopnom ušlo u španske autonomne gradove Melilju i Ceutu bez odobrenja - od početka godine do kraja avgusta. To je 951 manje nego u istom periodu 2018. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније