Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

14. 09. 2019. 21:46   >>  21:41

PROTIV KLIMATSKIH PROMJENA

Frankfurt: Protest uporedo sa Sajmom automobila

Hiljade ljudi protestovalo je danas u Frankfurtu kako bi zatražili više akcije protiv klimatskih promjena dok se u tom gradu održava Sajam automobila.

Neki su vozili bicikle autoputem koji je privremeno zatvoren zbog sajma.

Zahtjevi koje su organizatori iznijeli uključuju kraj proizvodnje motora sa unutrašnjim sagorijevanjem, ekološki transport do 2035. godine, ograničenje brzine na autoputu i snažan paket njemačke klimatske politike.

U četvrtak su, kada je Sajam automobila u Frankfurtu zvanično otvoren, aktivisti Grinpisa razvili velike transparente na kojima su modele automobila nazvali "klimatskim ubicama".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније