Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

19. 09. 2019. 11:46   >>  11:53

U IZRAELU

Netanjahu pozvao rivala u koaliciju

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je izjavio da nema šanse da će moći da formira desno orijentisanu vladu poslije izbora i pozvao svog glavnog rivala, centristu Benija Ganca, da mu se pridruži u širokoj koliciji.

Za sada nema odgovora iz Gancovog štaba Plavo-bijele partije, prenosi Rojters.

Prethodno je AP javio da će izraelski premijer pokušati da formira koaliciju sa svojim vjerskim i nacionalističkim saveznicima, uprkos lošim rezultatima na parlamentarnim izborima.

Kako se navodi, iz kabineta premijera Netanjahua saopšteno je da izraelski lider neće prisustvovati ovogodišnjem zasjedanju Generalne skupštine UN u Njujorku.

Put je otkazan nekoliko sati poslije zatvaranja birališta, kada su ankete pokazale da Netanjahu neće imati većinu u parlamentu.

Takođe, otkazana je njegova posjeta SAD tokom koje je trebalo da se sretne sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније