Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Mina, Objavila: M.M.Lj. ]

28. 09. 2019. 18:03   >>  18:03

JUŽNA KOREJA

Požar na dva naftna tankera

Najmanje deset osoba povrijeđeno je u požaru koji je zahvatio dva naftna tankera u južnokorejskoj luci Uslan, saopštili su pripadnici obalske straže i vatrogasci, dodajući da je požar u velikoj mjeri ugašen.

 

Prema navodima pripadnika obalske straže, do eksplozije je došlo na naftnom tankeru Stolt Grenland koji plovi pod kajmanskom zastavom oko 10 sati i 50 minuta, prenosi Rojters.

Na tankeru su se nalazila 25 mornara, uključujući Ruse i Filipince.

Pripadnik obalske straže kazao je da se požar potom proširio na drugi tanker Bau Dalian koji plovi pod južnokorejskom zastavom, koji je bio usidren pored i na kome se nalazila 21 osoba.

Zvaničnik iz vatrogasne službe rekao je da su svi mornari sa oba broda spašeni.

Zvaničnici su naveli da je požar velikim dijelom ugašen i da vatrogasci provjeravaju da li ima plamena unutar broda, dok obalska straža istražuje uzrok požara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније