Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 02. 2013. 13:30   >>  13:31

TRI GODINE ZBOG UBISTVA

Glumica iz Merlouz plejsa osuđena zbog ubistva

Ejmi Lokan Bovenizer, zvijezda serije "Melrose Place", osuđena je na tri godine zatvora zbog ubistva iz nehata.

Glumica je 2010. godine u automobilskoj nesreći ubila je Helenu Simen (60). U trenutku nesreće imala je tri puta više alkohola u krvi nego što je to dozvoljeno.

"Moja patnja nikad neće prestati", izjavila je Ejmi dodavši da se iskreno kaje zbog svega.

Kao olakšavajuća okolnosti uzeta je činjenica da je Ejmi majka dvije maloljetne djevojčice od kojih jedna ima ozbiljan mentalni poremećaj. Zvijezda serije "Melrose place" do sada je u zatvoru provela 81 dan, a ostalo joj je još 2,5 godine kazne.

Porodica glumice bila je zadovoljna presudom, dok je suprug nastradale Helene, Ford Simen nezadovoljan odlukom suda. "Ovo nije pravda", poručio je po izlasku iz sudnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније