Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Anadolija, Objavio: I. P. ]

08. 10. 2019. 10:00   >>  09:59

U INDIJI

Utopili se dok su pokušavali da naprave selfi

Na vještačkom jezeru na području Tamil Nadua, na jugu Indije, utopile su se četiri osobe dok su pokušavale da naprave selfi, javila je Anadolija.

Ukupno šest osoba se držalo za ruke u blizini brane Pambar. Okliznula se jedna osoba i povukla ostale za sobom.

Policija je navela da se među njima nalazio i mladi bračni par. Mladoženja je uspio da spasi sebe i sestru. Ekipe na terenu izvukle su četiri tijela.

Kako bi spriječili smrtne slučajeve tokom pravljenja selfija, na području 11 turističkih lokacija u Karnataki su 2017. godine napravljene table sa natpisom: "Selfi može ubiti".

Zvanični podaci govore da je u Indiji od 2011. do 2017. godine poginulo 259 osoba, koje su pokušavale da naprave selfi.

Indija je zemlja koja bilježi najviše smrtnih slučajeva izazvanih pokušajem da se napravi selfi. Prate je Rusija, Sjedinjene Američke Države (SAD) i Pakistan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније