Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 09. 2013. 10:58 >> 10:59

VENECUELA

Šesnaest mrtvih u sukobu u zatvoru

Najmanje 16 osoba smrtno je stradalo u sukobu koji je izbio između zatvorenika u jednom zatvoru na zapadu Venecuele, javlja agencija Anadolija.

Direktor zatvora Sabaneta u gradu Marakaibo, Iris Varela, kazao je da je sukob izbio između dvije protivničke bande i da je situacija sada mirna.

Kancelarija za nadgledanje zatvora Venezuele navodi da su neki od zatvorenika obezglavljeni, dok su drugi raskomadani. U Sabaneti, drugom po veličini zatvoru u zemlji, ima oko 4.000 zatvorenika.

U Venecueli u zatvorima je velika gužva, jer postoji veliki broj zatvorenika i na taj način formiraju grupe koje se terete za prodaju oružja i narkotika. Samo u prošloj godini u zatvorima je smrtno stradao 591 zatvorenik, a povrijeđeno 1.132.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније