Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

18. 10. 2019. 09:41 >> 09:49

HAOS U MEKSIKU

El Čapov sin uhapšen, članovi kartela ga oslobodili

Na sjeveru Meksika žestoki sukobi policije i članova moćnog kartela "Sinaloa", trajali su satima, nakon što je uhapšen jedan od lidera tog kartela Ovidio Guzman Lopez, inače sin kralja droge Hoakina "El Čapa" Guzmana. Naoružani kriminalci su uspjeli da izdejstvuju da se policija povuće i oslobodi Guzmana.

Teško naoružani članovi kartela okružili su bezbjednosne snage i primorali ih da oslobode Guzman Lopeza, koji je optužen za trgovinu drogom u SAD, prenosi Rojters.

Guzman Lope pronađen je tokom rutinske patrole u Kulijakanu, dodaje Bi-Bi-Si.

Ministar bezbjednosti Alfonoso Durazo objasnio je da su patrolu ubrzo nadjačali naoružani muškarci iz kartela i da je donijeta odluka da se snage bezbjednosti povuku kako bi se zaštitili njihovi životi i izbjeglo dodatno nasilje.

Guzman Lopez je sin čuvenog "El Čapa", koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvoru i još 30 godina u SAD zbog trgovine drogom i pranja novca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније