Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

18. 10. 2019. 09:01 >> 09:01

NA ALJASCI

Avion sa srednjoškolcima skliznuo sa piste

Putnički avion sa 38 putnika, među kojima su bili i srednjoškolci, članovi plivačkog tima, skliznuo je s piste, dok je pokušavao da sleti na aerodrom u gradu Unalaska, kod Beringovog mora.

Za sada nije poznato da li ima povrijeđenih, ali je školski zvaničnik rekao da su članovi plivačkog tima dobro i da su išli da jedu picu nakon inicidenta.

Kako prenosi AP, sve se odigralo u četvrtak, oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu, na Aleutskim ostrvima.

Šef nacionalnog odbora za bezbjednost saobraćaja za područje Aljaske Klit Džonson rekao je za lokalnu televiziju da za sada ne može da kaže da li je iko stradao u incidentu.

Potparol Federalne uprave za vazduhoplovstvo Alen Kenicer naveo je u mejlu upućenom američkoj agenciji da su lokalni zvaničnici prijavili da su, pored putnika, u avionu bila tri člana posade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније