Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina, objavila B.B. ]

18. 10. 2019. 09:52 >> 09:57
1

ZAHTJEV RUSIJE

Sjednice UN održavati u Evropi

Rusija je podnijela zvaničan zahtjev da se sjednice Prvog komiteta Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN) ne održavaju u Njujorku, već u Beču ili Ženevi.

To je javila agencija Tas s, pozivajući se na neimenovani diplomatski izvor.

"Dokument je predat", rekao je on.

Sjedinjene Američke Države nijesu odobrile vize trećini ruske delegacije koja je trebalo da prisustvuje sjednici prvog komiteta UN.

Prvi komitet Generalne skupštine UN za pitanja razoružavanja tradicionalno počinje sa radom u oktobru i zasijeda skoro svaki dan tog mjeseca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније