Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

21. 10. 2019. 15:02 >> 15:02

SA SJEVEROISTOKA SIRIJE

Turska: Povlače se kurdski borci, otišlo 125 vozila

Turska vojska je saopštila da prati povlačenje kurdskih boraca sa sjeveroistoka Sirije, navodeći da je zabilježila da je najmanje 125 vozila sa borcima otišlo.

U saopštenju je turska vojska navela da je zabilježeno 36 incidenata u kom je korišćena bojeva municicija od kako je postignut sporazum o petodnevnom primirju, prenosi AP.

Sjedinjene Države i Turska postigle su sporazum o obustavi borbene operacije 17. oktobra u periodu od 120 sati, kako bi kurdske jedinice Sirijskih demokratskih snaga imale vremena da napuste područje pogranične "sigurnosne zone".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније