Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92.net, objavila B.B. ]

22. 10. 2019. 09:31   >>  09:32

U ATINI

Zbog štrajka komunalaca ulice pune smeća

Zaposleni u gradskim vlastima Atine juče su počeli niz štrajkova, između ostalog, štrajkuju i komunalne službe, zbog čega se talože velike količine smeća na ulicama grčke prijestonice.

Gradski sindikati protive se planovima nove konzervativne grčke vlade da promijeni zakone o štrajkovima i da proširi ulogu privatnog sektora u pružanju usluga građanima na nivou gradskih opština, prenio je AP.

Plan sindikata je da tokom ove nedjelje obustave sakupljanje smeća, javnog transporta i drugih usluga na nivou grada Atine, dok je najavljen i niz protesta u prijestonici i drugim grčkim gradovima.

Gradske vlasti u Atini su pozvale građane da pokušaju da smanje količinu smeća koju iznose u vremenu trajanja štrajka, dodaje Asošijejted pres.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније