Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

17. 02. 2013. 23:39 >> 23:51

JUŽNA AFRIKA

Reeva Steenkamp će biti sahranjena u rodnom gradu

Porodica Reeve Steenkamp saopštila je danas da je njeno tijelo poslato u njen rodni grad Port Elizabet i da je sahrana u najužem porodičnom krugu zakazana za utorak.

Adam Steenkamp, brat pokojne manekenke i diplomirane pravnice, izjavio je: "Reeva se vratila kući", prenosi AP.


 

Porodica je saopštila da će Steenkamp, koja je ubijena u četvrtak ujutro u kući svog dečka Oscara Pistoriusa, biti kremirana na ceremoniji zatvorenoj za javnost i medije, u gradu na južnoj obali Južnoafričke Republike.

Pistorius je optužen za njeno ubistvo i očekuje se da se u utorak pojavi u sudnici na ročištu o kauciji.

Snimci nasmiješene 29-godišnje Reeve prikazani su u subotu naveče na južnoafričkoj nacionalnoj televiziji nakon što je nacionalni emiter SABC odlučio da emituje prvu epizodu rijaliti šoua u kome je ona nastupala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније