Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Index.hr, Objavila: J.B.Č. ]

25. 11. 2019. 15:01   >>  15:02

KRIJUMČARIO 39 MIGRANATA

Vozač "kamiona smrti" priznao

Vozač "kamiona smrti", koji je optužen za smrt 39 migranata u Eseksu, priznao da je učestvovao u planiranju ilegalne imigracije, prenio je Index.hr.

Mauris Robinson (25) priznao je da je 1. maja 2018. i 24. oktobra 2019. godine pomagao pri organizaciji nezakonitih ulazaka u Veliku Britaniju, piše BBC.

Za sada sud nije zatražio da se izjasni o optužbi za ubistvo 39 Vijetnamaca čija tijela su nađena u hladnjači koju je on vozio. Tijela su nađena 23. oktobra, a među njima bilo je i djece.

Robinson je takođe optužen i za krivično djelo trgovine ljudima kao i za nezakonito sticanje imovine. On će ostati u pritvoru do sljedećeg ročišta koje bi se trebalo da se održi 13. decembra. Osim Robinsona, za krivično djelo trgovine ljudima, optužen je i Kristofer Kenedi (23) iz Sjeverne Irske. Tri druge osobe koje su uhapšene zbog tog slučaja puštene su na slobodu uz kauciju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније