Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

28. 11. 2019. 21:58 >> 22:02

SLOVENIJA

Saobraćajna nesreća, poginuli migranti u gepeku

Dva sirijska migranta sakrivena u gepeku jednog automobila stradala su u saobraćajnoj nesreći, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom u kome su se nalazili, na autoputu u Sloveniji, saopštila je tamošnja policija.

U vozilu se nalazilo osam migranta. Još jedan putnik, takođe u gepeku, teško je povrijeđen u nesreći koja se dogodila pošto je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, iz za sada nepoznatih razloga, navela je policija.

Slovenija se nalazi na putu migranata prema zapadnoj Evropi.

Više od 14.000 migranata od početka godine ušlo je u Sloveniju iz Hrvatske, navela je policija i dodala da je to znatno veći broj u odnosu na prošlu godinu.

Vozač automobila je bosanski državljanin koji se nalazi u pritvoru.

On je vozilom ušao u Sloveniju preko Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније