Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, Objavila: R.P. ]

08. 12. 2019. 22:22 >> 22:20

NJEMAČKA

Poslije ubistva vatrogasca uhapšeno šest osoba

Njemačka policija uhapsila je 6 osoba, nakon što je vatrogasac ubijen tokom sukoba dva para i grupe mladića u Augzburgu, na jugu zemlje, saopštili su zvaničnici.

Incident se dogodio u petak uveče, kada su dva para napustila božićnu pijacu i naletjela na grupu od sedam mladića, sa kojima su se upustila u žučnu raspravu.

Jedan od mladića udario je u glavu 49-godišnju žrtvu, vatrogasca koji je bio van dužnosti, i on je odmah preminuo. Povređen je i drugi muškarac, a AP prenosi da mladići nijesu napali njihove supruge.

Poslije napada, grupa mladića je pobjegla.

Desetine vatrogasaca Augzburga održali su bdijenje za svog kolegu, čije je ubistvo osudio ministar unutrašnjih poslova Horst Zehofer.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Bavarske je prvo saopštilo da su uhapšene dve osobe, a potom je policija navela da su uhapšene još četiri osobe, osumnjičene za ovaj napad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније