Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila M.L.B.

11. 12. 2019. 09:09 >> 09:08
1

U SAD

Šest osoba poginulo u oružanom sukobu

U oružanom obračunu na ulicama američkog grada Džersi Sitija poginulo je šest osoba, među kojima su policajac i troje prolaznika, saopštile su vlasti.

U jučerašnjoj razmjeni vatre u saveznoj državi Nju Džersi stradala su i dva napadača, navela je policija.

Ubijeni policajac Džozef Sils predvodio je brojne operacije zapljene ilegalnog oružja prethodnih godina, i moguće je da je pokušavao da spriječi oružani incident kada je pogođen u pucnjavi, navele su vlasti.

Oružani obračun je potom nastavljen u prodavnici košer hrane udaljenoj oko 1,5 kilometara, gdje je pronađeno još pet tijela.

Vlasti vjeruju da je na meti napadača bila ta jevrejska prodavnica, napisao je sinoć na Tviteru gradonačelnik Džersi Sitija Stiven Fulop, ne precizirajući zašto vlasti vjeruju da je supermarket bio meta.

U incidentu su ranjena dva policajca koja su kasnije puštena iz bolnice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније