Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

16. 12. 2019. 19:20   >>  19:23

MOSKVA

Evakuisano deset škola zbog prijetnji bombom

Deset škola u Moskvi je evakuisano dok se ispituje da li su istinite prijetnje o postavljenim bombama, rekli su iz ruske službe za vanredne situacije.

"Izvještaje o prijetnji bombom primilo je još pet moskovskih škola, tako da se trenutno provjerava desetak škola", rekao je izvor za TAS S.

Tokom dana, hitne službe pregledale su deset drugih škola u glavnom gradu, a sve prijetnje su se pokazale kao lažne.

Prijetnje o postavljenim bombama stigle su i na adrese deset moskovskih sudova, jednoj dečjoj bolnici, u sva četiri moskovska aerodroma, kao i na željezničkim terminalima Kijevski, Lenjingradski, Kurski, Bjeloruski i Paveletski.

Ovo je nastavak talasa prijetnji, za koje će se ispostaviti da su lažne, a zbog kojih je u protekle dvije nedjelje pregledano gotovo 3.000 zgrada, a 300.000 ljudi evakuisano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније