Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B.

26. 12. 2019. 09:02 >> 09:16
1

NA FLORIDI

Uhapšena jer je iskoristila bogatog muža

Nova, 26-godišnja supruga jednog 77-godišnjeg američkog privrednika, uhapšena je i optužena na Floridi da ga je iskorišćavala da bi se domogla njegovog novca.

Ona je pokušala da s računa svog supruga čekovima podigne gotovo milion dolara.

Lin Helena Halfon je uhapšena na Međunarodnom aerodromu u Tampi. Optužena je za pranje novca, organizovanu prevaru i eksploataciju starije osobe.

Sudija joj je odredio kauciju od milion dolara, ukoliko želi da se brani sa slobode. List "Tampa bej tajms" je izvijestio da je njen suprug, biznismen iz Tampe Ričard Rapaport, s nevjericom primio obavještenje istražitelja o tome šta radi njegova supruga, rekavši da želi da se te sumnje dodatno provere.

Rekao je i da ne želi da ona bude deportovana u rodni Izrael. Jedan službenik kompanije za finansijske usluge "Amskot" u Tampi odbio je da Lin Heleni Halfon unovči čekove, ali je potom jedna kompanija iz grada Orlanda prihvatila da unovči dva čeka ukupne vrijednosti 666.000 dolara.

Upitan kasnije da li smatra da je žrtva prevare, Rapaport je istražiteljima rekao da jeste. Halfon i Rapaport su se vjenčali u avgustu.

Rapaportova kćerka, Dejna Titus, izjavila je istražiteljima da porodica nije znala za taj brak. Ona smatra da je Halfon mogla da "obrađuje" njenog oca zbog njegovih poodmaklih godina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније