Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

28. 12. 2019. 12:47 >> 12:46

SINDIKAT UFO NAJAVIO

Štrajk u Germanvingsu od 30. decembra

Njemački sindikat UFO, koji okuplja radnike kabinske posade kompanije Germanvings, koja posluje u sastavu Lufthanse, pozvao je zaposlene na trodnevni štrajk koji bi počeo 30. decembra.

Zamjenik šefa UFO-a Daniel Flohr izrazio je žaljenje zbog neuspjeha razgovora sa Lufthansom, dodajući da sindikat trenutno pregovara sa pet kompanija - SunExpress Deutschland, Eurowings Deutschland, Lufthansa City Line, Germanwingsom i Lufthansom.

Flohr je rekao da Lufthansa nije ponudila kabinskoj posadi jasne perspektive za plan spajanja operacija kompanije Germanwings, koja ima oko 30 aviona i 1.400 zaposlenih, sa Eurovingsom.

"Najavljujemo štrajk na vrijeme kako bi putnici mogli da promjene svoje letove, plan puta ili prevozno sredstvo", rekao je Flohr.

Kompanija Germanvings saopštila je da nema osnova za štrajk, javlja "Euronews".

Kompanija je saopštila da će pokušati da umanji posljedice štrajka na putnike i da će raditi po posebnom rasporedu, koji će biti objavljen danas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније