Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: R.B. ]

30. 12. 2019. 12:36 >> 12:39

AKCIJE U VIŠE GRADOVA

Turska: Uhapšeno 100 osumnjičenih džihadista

Turske vlasti uhapsile su 100 osoba, među kojima nekoliko desetina stranaca, osumnjičenih da su džihadisti Islamske države, prenijela je danas turska agencija Anadolija.

Više od 40 Iračana, oko 20 Sirijaca i jedna Marokanac nalaze se među uhapšenima, navela je agencija i dodala da je policija posljednjih dana sprovela operacije u šest turskih provincija.

Policija, koja je zaplijenila oružje, municiju i kompjutersku opremu tokom operacije, traga još za 17 osoba u Ankari.

Policija je nedavno navela da je uhapsila 20 osoba osumnjičenih za pripadnost Islamskoj državi i dodala da je intenzivirala operacije protiv džihadista u Istanbulu uoči Nove godine.

U napadu na doček Nove godine 2017. godine u jednom noćnom klubu u Istanbulu poginula je jedna osoba, a 39 je povrijeđeno. Odgovornost za napad je tada preuzela Islamska država.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније