Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta; Objavila: M.M ]

31. 12. 2019. 18:02   >>  17:59

RUSKI PREDSJEDNIK

Putin se založio za jedinstvo i razvoj Rusije

Ruski predsjednik Vladimir Putin pozvao je danas građane u novogodišnjoj poruci na "jedinstvo" i nastavak razvoja zemlje koju vodi od 1999. godine.

"Živimo u burnim, dinamičnim i kontradiktornim vremenima, ali mi možemo i treba da učinimo sve da se Rusija uspešno razvija. Jedino zajedno možemo da se suočimo sa izazovima društva i zemlje. Naše jedinstvo je osnova koje će nam omogućiti da postignemo i najviše ciljeve", rekao je Putin u televizijskom obraćanju.

Ruski predsjednik je hvalio pretke koji predstavljaju "junačku i nepokolebljivu generaciju pobjednika" i podsjetio da Rusija 2020. godine obilježava 75 godina od sovjetske pobjede nad nacističkom Njemačkom.

Prije tačno 20 godina, 31. decembra 1999. godine, predsjednik Rusije Boris Jeljcin je tokom novogodišnjeg obraćanja saopštio da podnosi ostavku i da vlast predaje premijeru Putinu, koji tada nije bio toliko poznat u široj javnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније