Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

27. 09. 2013. 08:55 >> 09:16

DIO POSADE NESTAO

Japan: Sudar teretnih brodova

Rano jutros u Pacifiku, južno od Tokija, došlo je do sudara dva teretna broda, prenose agencije.

Jedan od brodova plovio je brod pod zastavom Sijere Leonea, dok je drugi brod iz Japana.

Japanski brod "Eifuku Maru broj 18", težak 498 tona, poslje sudara se nasukao, a šest članova posade se vodi kao nestalo. Posada sa drugog broda je bezbjedna.

On je plovio iz Nagoje u centralnom Japanu za Ičikavu, istočno od Tokija. Drugi brod, Djia Hui, plovio je iz Kavasakija u Japanu u Busan u Južnoj Koreji.

Oni su se sudarili zapadno od ostrva Izu Ošima kod Tokija. Patrolni čamci obalske straže tragaju za nestalima, a iznad mjesta nesreće oblijeću spasilački helikopteri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније