Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1, Objavila: R.B. ]

07. 01. 2020. 14:32 >> 14:31
1

POMOĆ TENISERA

Đoković donira 25.000 dolara Australiji

Teniser Novak Đoković odgovorio je na poziv koleginice Marije Šarapove i poručio da će i on donirati 25.000 dolara kao pomoć Australiji, u kojoj već nedjeljama gore požari.

Šarapova je na Tviteru napisala da se, tokom januara, njen dom već 15 godina nalazi u Australiji i dodala da joj se srce cijepa kada gleda kako vatra uništava zemlju, porodice, zajednice i životinje.

Teniserka je rekla da svoju donaciju želi da započne sa 25.000 dolara i upitala Novaka da li želi da se pridruži. Srpski teniser je odgovorio na poziv i poručio da se pridružuje sa istom sumom novca. 

"Uz tebe smo Australijo", napisao je Đoković na Tviteru.

Ranije su pomoć žrtvama u Australiji ponudili Nik Kirjos, Ešli Barti i drugi sportisti. Pjevačica Pink obećala je donaciju od pola miliona eura. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније