Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug, objavila B.B. ]

08. 01. 2020. 11:01 >> 11:01

NETANJAHU PODRŽAO SAD

Izrael će žestoko odgovoriti na eventualne napade Irana

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je danas da će Izrael žestoko odgovoriti na svaki napad i poručio da čvrsto stoji uz Sjedinjene Američke Države, kao i da podržava ubistvo iranskog generala Kasema Sulejmanija.

"Ko god pokuša da nas napadne, primiće najjači udarac", poručio je Netanjahu u Jerusalimu.

On je rekao da Izrael čvrsto podržava američkog predsjednika Donalda Trampa, navodeći da bi mu trebalo čestitati zbog brze, smjele i odlučne odluke u vezi sa Iranom.

Iran je ranije zaprijetio da će bombardovati Haifu u Izraelu i Dubai, ako se SAD osvete za sinoćnji iranski raketni napad na dvije baze sa američkim vojnicima u Iraku.

"Upozoravamo sve američke saveznike koji su dali baze njihovoj terorističkoj vojsci, da će svaka teritorija koja posluži kao početna tačka za agresivne akte protiv Irana biti gađana", saopštila je Iranska nacionalna garda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније