Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92, objavila B.B. ]

10. 01. 2020. 08:47   >>  08:46

IRANSKE VLASTI DOZVOLILE

Ukrajinski istražitelji počeli ispitivanje olupine aviona

Iranske vlasti dozvolile su ukrajinskim istražiteljima pristup djelovima olupine ukrajinskog aviona koji se srušio kod Teherana.

Iz kancelarije ukrajinskog predsjednika je saopšteno da će djelovi olupine ukrajinskog aviona biti ispitani kasnije tokom dana.

U saopštenju se navodi da je istraga još u početnoj fazi i da je sada još rano za objelodanjivanje detalja.

Dodaje se i da se od članova porodica Ukrajinaca koji su poginuli u avionskoj nesreći uzimaju DNK uzorci da bi se identifikovala tijela žrtava, prenosi AP.

U nesreći ukrajinskog aviona koji se u srijedu srušio po polijetanju iz Teherana poginulo je svih 176 putnika i članova posade.

Među putnicima poginulim u avionskoj nesreći u Iranu bila su 82 državljana Irana i 63 Kanađana, kao i državljani Ukrajine, Švedske, Avganistana, Njemačke i Britanije.

Poginulo je 11 Ukrajinaca, među kojima devet članova posade, 10 državljana Švedske, četvoro putnika iz Avganistana, troje iz Njemačke i troje iz Britanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније